Klubben er flyttet til Blushøjvej 10, 1. sal

Kære medlem

Hermed en opdatering på flytningen:

Det vigtigste først: Fra i morgen og fremadrettet træner vi i de nye lokaler på Blushøjvej 10, 1. sal

Næstvigtigste: Vi er ikke i helt i mål med det hele. Der er ikke adgang til badefaciliteter da de er under etablering. Der er ikke lys på herretoilettet og dametoilettet er endnu ikke funktionsdygtigt - men der er toiletter inden man kommer ind. Vi vil sætte pris på at I sætter jeres sko på skoreolen inden i går ind i opholdsrummet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i de nye lokaler.


Vigtig information vedr. flytning til nye lokaler

Kære medlemmer

Husk at vi i den kommende weekend påbegynder flytningen til de nye lokaler på Blushøjvej 10, 1. th Kom endelig og hjælp til. Flytningen er baseret på frivillige kræfter og er altafgørende for at vi når i mål med projekt 'nye lokaler'

Det er vores forventning og mål at vi er klar til at træne i de nye lokaler fra mandag eftermiddag, hvis alt går som vi har planlagt og vi er kommet nogenlunde på plads i de nye lokaler.

Husk derfor at holde øje med opdateringer på vores Facebook-side, hjemmesiden og via e-mail. Vi vil opdatere jer om eventuelle ændringer i planen,hvis der opstår forsinkelser eller udfordringer i forbindelse med flytningen.

Vi sender senest søndag aften information om mandagens træningslokation på både Facebook, sms og e-mail.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores nye lokaler, og vi ser frem til at forsætte med at træne sammen i de næste mange år

Med venlig hilsen, København Taekwondo Klub